Bredabaan 863, 2930 Brasschaat

03/651 20 20

Menu’s

Menukeuze
Al onze menu’s zijn inclusief 2 bowlinggames en de nodige bowlingschoenen, maar exclusief drank. Kleine groepen (minder dan 10 personen) vragen wij om 1 menu te kiezen voor het hele gezelschap. Voor grote groepen (10 personen of meer) worden er maximum 2 menu’s per tafel geserveerd.

Aanpassingen
Vegetariër ? Geef ons bij de reservatie een seintje en de menu wordt automatisch aangepast. Wenst u een paar aanpassingen in het menu? Dit is mogelijk na overleg en eventuele prijsaanpassing. Graag ook een seintje vooraf indien er rekening gehouden moet worden met allergieën.

Reservatie
De menu’s zijn slechts verkrijgbaar mits reservatie. De bevestiging van het aantal en de menukeuze dient 1 week op voorhand te gebeuren. Wij vragen u om een voorschot van 20% van het totale bedrag. Dit voorschot kan zowel gebeuren aan de receptie als via een overschrijving (BE07 2200 3211 0066). In geval van overschrijving, datum en naam van de reservatie vermelden. Annuleringen zijn mogelijk, maar dienen 24uur op voorhand doorgegeven worden, anders zijn wij genoodzaakt alle gereserveerde menu’s aan te rekenen. Onze keuken is maandag en dinsdag gesloten, woensdag en donderdag op reservatie enkel vcor groepen vanaf ±25personen, vrijdag tem zondag enkel op reservatie. Prijzen geldig tem 30 juni 2020 In augustus is onze keuken gesloten.

 

!!!opgelet, onze keuken is deze zomer gesloten in juni, juli en augustus omwille van het coronavirus!!!
snacks blijven verkrijgbaar